Jones’ creatie en productie

Jones creëert concepten en produceert communicatiemiddelen. Online, op papier, audiovisueel, voor events en op de winkelvloer. Elk medium is inzetbaar. Met het idee om uw communicatie op een hoger niveau te krijgen. Uw merk zichtbaar te maken. Nieuwe marketing- en verkoopdoelen te bereiken en inzicht te verkrijgen in het handelen van uw klant, fan of prospect. Per opdracht bekijken we welke concept het meeste effect genereert. En daarmee het beste past binnen uw organisatie of budget. Schakelen de meest geschikte mensen in, op het juiste moment, zodat we de kosten kunnen beheersen. Met ruim 20 jaar ervaring bij bureaus en aan klantzijde kunnen we u direct voorzien van bv. een nieuw concept voor een campagne, branding van uw merk, grafische vormgeving, (eind)redactie van uw periodiek of jaarverslag, overall strategie, traffic en productie of mediaplanning. Dat doen we zowel op project- als interimbasis.

We werk(t)en o.a. voor de NPO, Nationaal Groenfonds Natuurprijs, Restauratiefonds, Fete de la Nature, NTR, CvdM, St. Antonius ziekenhuizen, Jocelijn, ZUS & Zorg, Solarpartner, ACE Pharmaceuticals, Rugby Club ’t Gooi, Gemeente Bussum, VIN, Spreektaal en Spiegelschrift, maar ook voor Arma Security Operations, Vitus Sports / Nutrion Waterfelixx.online, iMonitoringKoffie society, iwildlife, Pyxis, Kemner, Microsoft, Delta Lloyd, Coloplast, Provincies Utrecht en Gelderland, ROC A12, ZGT, Dutchview, Spring, Gfk Intomart, Tros, Infostrada, Maxxim Medical, Tyco Healthcare, Friesland Campina en Ahrend.

Jones is niet alleen. Om uw organisatie full service te kunnen bedienen, van marketingstrategie tot en met de complete uitvoering, heb je mensen nodig met uiteenlopende kwaliteiten.

Over ons

 

Jan Seignette
Producent

Merkactivatie gaat niet alleen over een sterk concept, maar ook over uw strategie, uitvoering, keuze van media en gebruik van techniek. Daarmee krijgen we mensen voor u in beweging. Maximaal resultaat richting merkvoorkeur en communicatiedoelstellingen.

 

Eric Cornelissen
Merkstrateeg en online marketeer

Het creatief omgaan met de aanwezige middelen in een onderneming en hieruit het onderscheidende vermogen van de firma, het product of dienst naar boven halen is mijn passie. De kernvaardigheid van een merk, daar draait het om!

 

Tobias Veenendaal
Webdesigner & -developer

Samen met relaties werken wij aan effectieve weboplossingen waarbij de website vaak slechts de voorkant is van het hele achterliggende proces. Door online marketing hiermee makkelijker te maken, ontstaat er weer focus op de business zelf.

 

 

Fotografie: Ger Adrichem’s Facebook & website